Denne blide, morsomme og kompetente personen kan hjelpe deg med mange ulike emner innen kommunikasjon.

Film!

Trykk på linken. Dette er i samarbeid med en av mine flotte kunder: https://www.youtube.com/watch?v=q1l6TjrqrUo 

Nyhet: Kommunikasjon. Så enkelt - og så vanskelig

Jeg er endelig ferdig med boken min!

 

Du kan bestille den i nettbutikken.

Mine konsepter

Takk for at du tar deg tid til å lese på hjemmesiden min.

Mine sterkeste sider er skreddersøm av forskjellige konsepter og tilpasning til ulike bedrifter og bransjer. Jeg er stolt over å ha så mange gode referanser på mine oppdrag, og de vil svært gjerne fortelle deg om hva jeg har gjort for dem. Spør meg gjerne om referanser innen spesifikke bransjer eller nivå.

De oppdragene jeg holder mest er:

1.     Kundesenter. Jeg har utviklet 7 ulike moduler innen kundebehandling, og flere bedrifter som bruker disse vinner priser for sitt kundesenter. I tillegg har jeg laget en modell for drift av kundesenter.

2.     Salg. Trening av selgere og salgsledere er en spennende oppgave jeg gjerne hjelper til med. For de som ønsker å lage en salgsstruktur, har jeg også laget et eget konsept for aktivitetsledelse

3.     Presentasjonsteknikk. Dette er kunnskap som kan brukes både i tradisjonelle presentasjoner, i møter, salg eller andre situasjoner hvor du skal selge inn et budskap.

    

I tillegg til skreddersøm holder jeg åpne kurs, og disse finner du under siden "Samarbeidspartnere".

Her er en liten skrytemail fra en tidligere kursdeltaker. Slikt gjør meg glad 😀

Jeg var med på kurs, må bare få takke deg for at du har gjort leggingen av min minste sønn (10 år) til en fullstendig annerledes opplevelse. Etter at jeg la ned tonefallet og snakket med min dypeste stemme.
Jeg føler meg veldig teit, men han reagerer ikke. Jeg har grublet utrolig mye på hva jeg har gjort feil, og har lokket med lesing, snakking og belønning. Dette har jeg da gjort med den lyseste stemmen jeg hadde, og det skar seg hver eneste gang! Det er utrolig at jeg ikke har lest om dette før. Tusen takk:)